Αποφασίσατε να προβείτε στη δημιουργία μιας νέας ελληνικής επιχείρησης και σας απομένει η εύρεση ενός κατάλληλου γραφείου ώστε να αναλάβει όλη τη διαδικασία ίδρυσης και λειτουργίας.

Η επιλογή του κατάλληλου γραφείου δεν σχετίζεται μόνο με το οικονομικό κομμάτι, αλλά και για την ικανότητα του γραφείου να σας προσφέρει τις κατάλληλες υπηρεσίες, καθώς και εμπιστοσύνη που αρμόζει στην διεκπεραίωση των εργασιών σας.

Επίσης, το γραφείο αυτό θα πρέπει να είναι σωστά οργανωμένο και να σας παρέχει ποικιλία υπηρεσιών, όπως λογιστικές, φοροτεχνικές, νομικές, υπηρεσίες έδρας, υπηρεσίες συμβολαιογράφου κλπ.

Η πολυετή εμπειρία, η ικανότητα και η αξιοπιστία των συμβούλων της UslugaGR Μ.ΙΚΕ θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας , κάνοντάς σας να αισθάνεστε απόλυτα ασφαλής για το νέα σας ξεκίνημα στην αγορά της Ελλάδα.

To TaxAid αναλαμβάνει την σύσταση ατομικών επιχειρήσεων καθώς και κάθε μορφής προσωπικής (Ο.Ε, Ε.Ε) ή κεφαλαιουχικής (Ε.Π.Ε, Ι.Κ.Ε, Α.Ε) εταιρίας.

Εφόσον αποφασίσατε να δραστηριοποιηθείτε σε κάποιο τομέα, μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού στο γραφείο μας, χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση, προκειμένου να καταλήξουμε μαζί στη μορφή επιχείρησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να συζητήσουμε οτιδήποτε σας προβληματίζει σε αυτό το νέο σας βήμα.

Η εταιρία μας ενθαρρύνει έμπρακτα τους νέους επαγγελματίες με ειδικά μειωμένες τιμές στις αμοιβές της.

To TaxAid αναλαμβάνει επίσης όλες τις ενέργειες για την μετατροπή της νομικής μορφής της επιχείρηση σας.