Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και πολύνομο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, οι επαγγελματίες διαρκώς καλούνται να πάρουν αποφάσεις που θα επηρεάσουν άμεσα ή έμμεσα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουν δίπλα τους ως σύμμαχο έναν καλό συνεργάτη, φοροτέχνη. Επειδή η «τέχνη των φόρων» δεν είναι απλή υπόθεση, είναι γνώση και σωστή εφαρμογή των νόμων, η  ομάδα της Analysis ενημερώνεται διαρκώς για να μπορεί να σας προσφέρει στο μέγιστο τις υπηρεσίες της.

Στην πορεία μας, αυτά τα 40 χρόνια φανήκαμε άξιοι της εμπιστοσύνης πολλών επιχειρηματιών και είμαστε περήφανοι που συνεχίζονται συνεργασίες από τους ίδιους επιχειρηματίες ή από διάδοχες μορφές μέχρι σήμερα.

Με στόχο την καλύτερη πληροφόρηση για τα φορολογικά θέματα της επιχείρησης σας και τον αποτελεσματικότερο οικονομικό σας προγραμματισμό, μία από τις παροχές της εταιρίας μας είναι το μηνιαίο ραντεβού στα γραφεία μας με σκοπό να ενημερωθείτε για τη πορεία της επιχείρηση σας και να δοθούν λύσεις στα θέματα σας.